Johannes Lindström

Jag heter Johannes Lindström och arbetar som företagsbokare på Söderberg & Partners. Mina arbetsuppgifter är att ringa och boka in rådgivningsmöten till våra rådgivare. Främst arbetar jag med att boka in möten för tjänstepensionsrådgivning, men det kan också vara kapitalrådgivning. Det är även en del administrativt arbete med att lägga upp mötena och se till att de passar med rådgivarnas tider. Jag har också kontakt med rådgivarna som jag bokar åt. Jag arbetar heltid på dagtid, men vi har även många studenter hos oss som arbetar på kvällstid. De arbetar mer mot privatrådgivning.

Hur kom det sig att du började arbeta här?
Jag har arbetat här sedan oktober 2013. En vän tipsade om jobbet och rekommenderade mig, det ledde till att jag kom hit på intervju. Det lät bra, så här är jag nu!

Hur är det att arbeta med företagsbokning inom Söderberg & Partners?
Det är roligt, det är trevliga kollegor och bra stämning. Det finns potential att röra sig vidare och vi har en drivande och stark företagskultur.

Vad skulle du vilja säga till någon som funderar på att söka sig till Söderberg & Partners?
Det som är bra med tjänsten är att den är ganska fri, du får mycket eget ansvar. Och det är ett bra företag att börja sin karriär på. Du har mycket kontakt med högt uppsatta på olika företag och man lär sig att läsa av och handskas med olika slags människor, det är en bra lärdom.